Tragedy in Şahinbey: Man Kills Wife and 4 Children Before

Gaziantep'te baba vahşeti: Eşi ve 4 çocuğunu öldürdü

Şahinbey’de Aile Katliamı: Psikolojik Sorunları Olan Bir Kişi Eşini ve 4 Çocuğunu Vurarak İntihar Etti

Öğle saatlerinde Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi’nde yaşanan trajik olayda, mahalle berberi olduğu belirtilen 32 yaşındaki Ahmet Demir, iddiaya göre evde eşi Emine Demir ile tartıştı. Tartışmanın ardından Ahmet Demir, tabanca ile eşini başından vurduktan sonra 2 yaşındaki Edanur, 4 yaşındaki Medine, 8 yaşındaki Yusuf Eymen ve 12 yaşındaki Azra Demir’e peş peşe ateş açtı. Daha sonra aynı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olayın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda, Demir ailesinin 6 üyesinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı duyan yüzlerce kişi ise sokakta toplanarak polis ekiplerinin çalışmalarını yakından takip etti.

Gaziantep Valiliği konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İlimiz Şahinbey ilçesinde A.D. isimli şahıs, ateşli silah kullanarak 4 çocuğunu ve eşini öldürmüş, daha sonra aynı silahla intihar etmiştir. Şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, yakınları tarafından beyan edilen psikolojik sorunlarının olduğu ve son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir.”