Çiğli’de Cinsel İstismar İhbarı ve Aracın Arızası

Sosyal medyada infial yaratmıştı: O görüntüdeki gerçek ortaya çıktı

Çiğli’de Olay: Şüpheli Durum Aracın Kilitleme Sisteminden Kaynaklandı

Dün akşam saat 18.30’da Çiğli Anadolu Caddesi’nde bulunan bir petrol istasyonunun önünde ilginç bir olay meydana geldi. 35 CTZ 60 plakalı özel bir firmaya ait araç içerisinde bulunan bir kişi hakkında yapılan cinsel istismar ihbarı, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Polis ekipleri tarafından şüpheli araçtan indirilen M.Ö.’nün elindeki tabancanın aslında bir oyuncak olduğu tespit edildi. Müdahale edilen şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı ve dövmesinde sevgi izi bulunduğu belirlendi. Ayrıca araç içerisinde bulunan sokak köpeğinde herhangi bir cinsel istismar izine rastlanmadı.

Haberin detaylarına göre, aracın kilitleme sisteminde meydana gelen arıza sebebiyle kapıların kilitlenmediği ortaya çıktı. Firmanın yapılan açıklamasına göre, araç yaklaşık 15 gün önce yaşanan elektrik aksı arızası nedeniyle yolda kalmış ve bu sebeple yol kenarına bırakılmıştı. Akli dengesi sağlıklı olmayan M.Ö. ise açık kapıları olan araca sokak köpeği ile binmiş ve olay anı sosyal medyada paylaşılan videoya konu olmuştu.

Olay sonrasında araç sahibinin şikayetçi olmaması üzerine M.Ö., vasisi olan annesine teslim edildi. Yaşanan bu olay, aracın kilitleme sistemi arızasından kaynaklandığı için dikkat çekici bir durum oluşturdu.