İstiklal Caddesi’nde Polis Memuruna Saldırı

İstiklal Caddesi'nde polise bıçakla saldıran şahıs adliyeye sevk edildi

İstiklal Caddesi’nde Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı!

Dün saat 10.50 sıralarında İstiklal Caddesi’nde meydana gelen olayda, caddede görev yapan bir polis memuru beklerken arkasından yaklaşan bir şüpheli, elindeki bıçakla polise saldırdı. Polis memurunun boynundan yaralandığı bu şiddetli saldırı anı çevredeki bir zabıta tarafından müdahale edilerek engellendi. Saldırgan, olay yerinden kaçmayı başardı.

Saldırgan kaçarken, polis memuru bir süre sendeleyerek bulunduğu yerde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan polis memuru, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, polis memurunun hayati tehlikesi bulunmuyor.

Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri saldırgana Oytun I. olduğunu belirledi. Oytun I., Kasımpaşa’da polis ekipleri tarafından bir parkta yakalandı. Saldırganın psikolojik tedavi gördüğü ve “Uyuşturucu madde kullanmak” ile “Kişilerin huzur ve sükununu bozmak” suçlarından polis kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Oytun I., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.