Eski Eş Tarafından Silahlı Saldırı: Kadın Hastanede

İzmir'de eski eşi Özge Polat'ı katleden Serkan Yıldız'ın cansız bedeni bulundu

İzmir’de Şiddet Olayı: Eski Eş Tarafından Ateş Edilen Kadın Hastanede

7 Ekim günü sabah saatlerinde İzmir’in Güzeltepe Mahallesi’nde 8424 Sokak’ta yaşanan üzücü olayda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Özge Polat, eski eşi Serkan Yıldız tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olayın detaylarına göre, Polat’ın evden işe gitmek için çıkmasıyla karşılaştığı Serkan Yıldız, yanında bulunan bir tabanca ile Polat’a ateş etti ve hızla olay yerinden kaçtı. Polat, ensesinden ve karnından yaralanırken çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Polat’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayın ardından kaçan Serkan Yıldız’ın yakalanması için polis çalışmalarına başladı.

Polat’ın daha önce eski eşi Serkan Yıldız hakkında polis merkezine şikayette bulunduğu ve Yıldız’ın tutuklanıp cezaevine gönderildiği ancak tahliye olduğu bilgileri paylaşıldı. Serkan Yıldız’ın serbest kaldıktan sonra Polat ve ailesini tehdit ettiği, genç kadının şikayeti üzerine Yıldız hakkında uzaklaştırma kararı alındığı ifade edildi.

Serkan Yıldız’ın yakalanması için arama çalışmaları devam ederken, Şirintepe Mahallesi’nde bulunan bir su deposundan gelen kötü kokuların bildirilmesi üzerine polis ekipleri cesetle karşılaştı. Başında kurşun yarası bulunan cesedin, firari şüpheli Serkan Yıldız’a ait olduğu ve intihar ettiği tespit edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.