Korkunç Olay: Üç Kişi Öldürüldü!

Bursa'da vahşet evi! Dedesini ve iki kişiyi katletti

Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi’nde, 11 Ekim’de gerçekleşen üzücü olayda, M.K. dedesi Mustafa Macar’ın para istemek için evine gittiğinde olumsuz bir yanıt alması üzerine çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü iddia edildi. İddialara göre M.K., dedesi Mustafa Macar’ı, dedesinin birlikte yaşadığı Cavidan Aydın’ı ve evde bulunan bir kişiyi bıçak ve baltayla öldürdü.

Olayın ardından kaçan şüpheli M.K.’nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Evde kanlar içerisinde bulunan 3 kişinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Evde inceleme yapan ekipler mahalleye giriş çıkışları kapatırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

2 Ceset Evde, 1 Ceset Bahçede Bulundu

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde gerçekleşen olayla ilgili yapılan soruşturmada, Göynükbelen Mahallesi’ne 3 kilometre mesafedeki yayla evinde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Mustafa Macar ile birlikte yaşadığı Cavidan Aydın’ın cansız bedeninin evde, kimliği belirlenemeyen bir kişinin cesedinin ise evin bahçesinde bulunduğu tespit edildi.

Anne ve babası ayrı olan ve annesi Bursa’da yaşayan şüpheli torun M.K.’nın, dedesi Mustafa Macar’a ait evde kaldığı ve olay günü yanındaki arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra yayla evine gittiği iddia edildi. Çıkan tartışma sonrasında dedesi ile birlikte yaşadığı kadını ev içerisinde bıçak ve baltayla öldürdüğü iddia edilen M.K.’nın, evin bahçesinde tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdüğü öne sürüldü.

Olay yerinde saçma izlerine rastlanırken, cenazelerin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğü belirtildi. (DHA)