Narin Güran Cinayeti: Şüpheliler Hakkında İddianame Talebi

Narin Güran cinayeti soruşturmasında son durum! HTS ve baz kayıtlarında evdeki 4 kişi belli oldu

Narin Güran Cinayeti: Cansız Bedeni Taşlarla Örtülü Bulundu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19’uncu gününde, dere yatağında çuval içerisinde üzeri taşlarla örtülüp, çalılıklarla gizlenmiş cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova, Türkiye’nin kanını donduran Narin cinayeti hakkında şu bilgileri paylaştı: “Narin Güran’ı kim öldürdü? Yavaş yavaş sona geliyoruz. İddianame hazırlanmaya başlandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, iddianamenin hazırlanma sürecinde olduklarını belirtti. Baz ve HTS kayıtları birçok noktaya ışık tuttu. Katillerin kim olduğu iddianame ortaya çıktıktan sonra anlaşılacak. Kararı yargı verecek.”

Sır Perdesi Aralanıyor

HTS kayıtları, olayın büyük oranda çözüldüğünü gösterdiği bilgisine ulaşıldı. Bu kayıtlar, Narin’in evinde öldürüldüğünü ortaya koydu. Evde amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar’ın bulunduğu HTS kayıtlarında belirlendi. İddianamede bu dört kişi, iş birliği içinde cinayeti işlemekle suçlanacak. İş birliği tezi ortaya atılacak ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilecek.”