Çankaya’da Trafik Kazası

AK Parti’de kaza acısı

Çankaya’da Trafik Kazasında Ağaçla Çarpışan Otomobil İkiye Bölündü

Çankaya ilçesinde Dikmen Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında Barış Önderoğlu’nun kullandığı 06 ENA 742 plakalı otomobil ağaca çarptı. Kazada, otomobil ikiye bölünerek bir yarısı karşı yönden gelen araca, diğer yarısı ise ağaca çarptı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü Barış Önderoğlu ile yanındaki ablası AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu ve arkadaşı Ayşenur Gök yaralandı. Ancak yaralılardan Betül Önderoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Betül Önderoğlu’nun ailesine başsağlığı diledi. Erdoğan, “AK Partimizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, Betül Önderoğlu’nun geçirdiği trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, AK Parti teşkilatına, arkadaşlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı temenni ediyorum.”