Çelik’ten Yenidoğan Çetesi ve İsrail’e Tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak

AK Parti Sözcüsü Çelik, Yenidoğan Çetesi Hakkında Konuştu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ramazanoğlu Camii Konferans Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Çukurova 7. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Konuşmasında, “Yenidoğan Çetesi” olarak bilinen ve yoğun bakımdaki bebekleri öldürüp para alan şüpheliler hakkında açıklamalarda bulundu.

Çelik, “Yenidoğan Çetesi” üyelerinin en ağır cezayı alacaklarına dikkat çekerek, “Bebeklerin öldürülmesine dönük olarak ortaya çıkarılan bu cinayet şebekesi bütün bağlantılarıyla birlikte hukuk önünde en ağır şekilde cezalandırılacaktır” şeklinde konuştu.

İsrail’in son dönemde devam eden soykırımına da sert tepki gösteren Çelik, İsrail’in insanlık dışı davranışlarına değinerek, “Öldürüp sonra da gıda paketi atmaya çalışmaları insanlık adına kabul edilemez bir durumdur” ifadelerini kullandı.

Çelik, sözlerine şöyle devam etti: “İnsanlık, Batı’nın sokaklarında ve üniversitelerinde gördüklerini konuşuyor. İsrail’in işgalci politikaları ve soykırım arzusu tüm dünya tarafından kınanmaktadır.”

İsrail’in Filistin’i işgal etme hedefine değinen Çelik, “Soykırım şebekesi, sadece İspanya gibi birkaç Batılı ülkenin dışında bütün Batılı hükümetleri ve bakanlar kurulunu etkisi altına almış durumdadır” dedi.