MSB’den FETÖ Elebaşının Ölümü Açıklaması

MSB: Başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir

MSB’den FETÖ Elebaşının Ölümüne İlişkin Açıklama

Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, FETÖ elebaşının ölümü ile ilgili şu ifadelere yer verildi: “Mankurtlaştığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür.”

Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar bu şekilde anılacak olması, vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibret vericidir. Hala bu yapı tarafından yönlendirilerek vatanına, milletine ihanet edenlerin bu durumdan ders çıkarması ve derhal yüce Türk adaletine teslim olması gerekmektedir.

Ayrıca açıklamada, “Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Son olarak, açıklamada başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerin bir kez daha rahmet ve minnetle anıldığı, gazilere, şehit ve gazilerin kıymetli ailelerine saygı ve şükranların sunulduğu belirtildi.