Karga Otomobilin Anahtarını Kapıyor!

Sanayi sitesinde şaşkına çeviren olay: Karga kaputun üzerinden anahtarı alıp kaçtı

Erdemli Sanayi Sitesi’nde Karga Macerası

Dün Erdemli Sanayi Sitesi’nde ilginç bir olay yaşandı. İş yeri sahibi Yusuf Sezgen (41) ve personeli, otomobil tamiri yapıyorken, uçan bir karga ansızın ortaya çıktı ve otomobilin üzerine kondu. Karganın otomobilin tavanında dolaştığını gören çalışanlar, şaşkınlık içinde izledi. Herkesin gözü önünde karga, otomobilin kaputunda bırakılmış anahtarı gagasıyla alıp uçtu.

Çalışanlar, kargayı takip ederek yaklaşık 300 metre uzaklıktaki bir okulun çatısında onu buldular. Okulun çatısına tırmanarak kargayı izleyen çalışanlar, kargayı yakalayıp anahtarı geri aldılar. Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Yusuf Sezgen, “Karga anahtarı alıp uçunca herkes şaşırdı. Neyse ki çalışanlarımız sayesinde anahtar geri getirildi. Olayın karmaşasında en azından anahtarı geri alabilmek sevindirici bir sondu” dedi.

Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Karganın anahtarı alıp kaçtığı, çalışanların peşinden koştuğu anlar kayıtlara geçti. Herkesin şaşkınlıkla izlediği bu olay, Erdemli Sanayi Sitesi’nde konuşulan tek konu haline geldi.