‘Âşık Ecevit ve Sevgi: Duygusal Dostluk Örneği’

48 yaşındaki adamın hazin hikayesi: 24 yıldır durakta aşık olduğu kadını bekliyor... TIR şoförü kadın onun için kulübe yaptırdı

Âşık Ecevit, 24 Yıldır Sevdiği Kadını Bekliyor

Sinop’un Boyabat ilçesinde yaşayan ve ‘Âşık Ecevit’ lakabıyla tanınan 48 yaşındaki Ecevit Öküzcü, uzun yıllardır yol kenarında kurulan ‘Âşık Ecevit’in Yeri’ adlı durakta sevdiği kadını beklemektedir. Bu durum, bölgeden geçen kadın tır şoförü Sevgi Altınal’ın dikkatini çekmiş ve duygusal bir jestle Âşık Ecevit’in yanında yer almayı seçmiştir.

Sevgi Altınal, Âşık Ecevit’in kışın üşümemesi için konteyner kulübe hediye etmiştir. Bu olayın ardından ise Altınal, diğer vatandaşlara da Âşık Ecevit’e destek olma çağrısında bulunmuştur. Altınal, “Âşık Ecevit’i yalnız bırakmayalım. Buradan geçerken mutlaka yanına uğrayıp yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılayalım. Ben bunu sürekli yapıyorum ve kendimle gurur duyuyorum.” şeklinde konuşmuştur.

Âşık Ecevit, kendisine kulübe hediye eden Sevgi Altınal’a sarılarak teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmemiştir. Bu duygusal hikaye, sıcak bir dostluğun ve dayanışmanın güzel bir örneğini sunmaktadır.