Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençleri Desteklemeye Devam Ediyor

Erdoğan’dan gençlere: ‘Güzel günleri birlikte göreceğiz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere özel bir mesaj yayınladı. 14 Mayıs’taki seçimde gençlerin gösterdikleri iradeye teşekkür eden Erdoğan, bu kararlılıkla demokrasiye destek olduklarını ve tüm dünya gençlerine örnek olduklarını belirtti. Erdoğan ayrıca gençlerin, milletin umudu ve aydınlık yarınların teminatı olduğunu vurgulayarak, tarihi zaferlerle dolu milletin, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasında gençlerin rolüne değindi.

Erdoğan, gençlerin hayallerine engel olacak kimselere izin vermemeleri gerektiğinin altını çizdi. Kendi egoları tavan yapmış başarısız kişilerin gençleri karanlık zeminlere sürüklemesine müsaade etmeyeceklerini söyledi. Cumhurbaşkanı, zorlukların üstesinden birlikte geleceklerini, başarılarını birlikte kutlayacaklarını ve gençlerin desteğine her zaman güvendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanının 28 Mayıs’ta gençlerin desteğine güvendiği belirtilirken, gençlerin birlikte hareket ederek sorunları çözecekleri ve güzel günleri birlikte görecekleri vurgulandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu mesajı, birbirine kenetlenmiş bir toplumun gücüne atıfta bulunarak gençlere yapılan çağrının büyük önemini vurguluyor.