Bodrum Otelciler Derneği Başkanı: Bodrum’da Herkesin Bütçesine Uygun Tatil Seçenekleri Var!

Bodrum’da tatil: 750 liraya da var 10 bin Euro’ya

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum’da her keseye uygun konaklama imkânları olduğunu belirtti. Dengiz, iyi bir araştırma ve gözlemle çok uygun fiyatların bulunabileceğine dikkat çekerek, dünyanın her yerinden insanların tatil için Bodrum’u tercih ettiğini ifade etti. Konaklama seçeneklerinin 750 liradan başladığını ve tercihe göre 10 bin Euro’ya kadar çıkabileceğini söyledi.

Dengiz, bayram için rezervasyonların devam ettiğini açıklayarak geçen seneki doluluk seviyelerine ulaşılamadığını ancak kısmi doluluk oranları olduğunu bildirdi. Özellikle 4 ve 5 yıldızlı otellerde kısmi doluluk yaşandığını kaydeden Dengiz, bu dönemde yüzde 70 civarında doluluk oranının beklendiğini ifade etti. 2 ve 3 yıldızlı oteller ile apart otellerde ise şu an rezervasyon yapmaya elverişli bir ortam bulunduğunu belirtti.

Dengiz, erken rezervasyon yapmanın avantajlarına dikkat çekerek tatilleri daha ekonomik hale getirebileceklerini vurguladı. Ayrıca kruvaziyerlerle turistlerin de Bodrum’a gelmeye devam ettiğini sözlerine ekledi. Dengiz, TÜRSAB onaylı güvenilir seyahat acenteleri ile yola çıkılması gerektiğini ve rezervasyonsuz gelinmemesi gerektiğini de hatırlattı.