İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nde Kendi Hikayesini Anlattı

İmamoğlu’nu terleten soru: Beyonce mi, Rihanna mı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve gelmesinin dördüncü yılını Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda kutladı. İlk olarak, “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının konuğu olan İmamoğlu, hayatından kesitler paylaştı. Kıbrıs’ta öğrenciyken kaleci olarak oynadığı takım arkadaşlarının, namaz kılan muhafazakâr bir öğrenci iken sonradan sosyal demokrat biri olduğunu öğrendiklerinde şaşırdıklarını ifade etti.

İmamoğlu, seyircilerin sorularını da yanıtladı. “Beyoncé mi, Rihanna mı?” sorusuna cevap veremeyen İmamoğlu, eşine sordu. Ancak eşinden net bir yanıt alamayınca, “Ya hazır başlamışken Rihanna’yı da görelim” diye espri yapıp devam etti.

Siyasi hayatında yılmadığını ifade eden İmamoğlu, “Allah izin verirse, yıldırmak isteyenleri yıldırmaya devam edeceğim” dedi. Eşinin günlüğünü bulamadığını, kendi günlüğünü bile ortalıkta bıraktığını ancak eşinin günlüğünü koymadığını söyleyen İmamoğlu, belediye başkanı olduktan sonra akrabalarının çıktığını, bu durumun kendisini şaşırttığını belirtti.

İmamoğlu’nun gösterdiği liderlik ve idraklı duruş, İstanbul halkının yoğun takdirini kazanmış durumda.