Siyasi Partiler Ankara’da Bayramlaşmaya Hazırlanıyor

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu

Ankara’da siyasi partiler arasındaki bayramlaşma töreni, bayramın ikinci günü gerçekleşecek. Tüm siyasi partiler, bayramlaşma için kabul ve ziyaret heyetleri oluşturdu. AK Parti heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Bilgin Uygur başkanlığında saat 09:30’da CHP heyetini kabul edecek. Daha sonra, sırasıyla MHP, HÜDA- PAR, BBP, DSP, İYİ Parti, Vatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi heyetleri kabul edilecek. AK Parti, MHP, HÜDA- PAR, DSP, BBP, İYİ Parti, Vatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi’ne 2 ziyaret heyeti gönderecek. AK Parti’nin teşkilat bayramlaşması ise genel merkezde saat 14:00’te gerçekleşecek.

CHP, 17 partiyle bayramlaşacak. Saat 09.30’da AK Parti heyetini kabul edecek. Ardından, sırasıyla DSP, Vatan Partisi, HDP ve Yeşil Sol Parti, İYİ Parti, MHP, Saadet Partisi, Zafer Partisi, Memleket Partisi, BBP, Demokrat Parti, ANAP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Milli Yol Partisi heyetleri kabul edilecek. Ziyaret heyetleri de aynı partilere ziyaret gerçekleştirecek. CHP’nin kabul heyeti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığında olacak.

MHP, HÜDA-PAR ile bayramlaşma programına yer vermedi. Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki MHP heyeti, önce DSP’yi, ardından AK Parti, BBP, Yeniden Refah Partisi ve son olarak CHP heyetlerini kabul edecek.

İYİ Parti, 11 partiyle bayramlaşacak. İYİ Parti heyeti, AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, ANAP, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Memleket Partisi heyetleriyle bayramlaşacak. (DHA)