Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kurban Bayramı İçin Yaptığı Çağrı Ve Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm enerjimizi milletimizin taleplerini karşılamaya ayıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir video mesajı yayımladı. Erdoğan mesajında, “Rabbimize bizleri sağlıkla, huzurla ve afiyetle bir Kurban Bayramı’na daha ulaştırdığı için şükrediyoruz. Bayramlar, milletimizin birlik ve beraberliğini, kardeşliğimizi hatırladığımız önemli günlerdir. Kurban Bayramı ise paylaşma ve dayanışmanın bereketli bir şekilde ortaya çıktığı müstesna bir zamandır” ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların zor günleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Erdoğan, “İnşa ve ihya faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutlarının ilk bölümünün teslimatına ekim, kasım ayları itibarıyla başlıyoruz. Toplamda 650 bin deprem konutunu tamamlamakta kararlıyız” dedi.

Erdoğan ayrıca, Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden birinin, yüzde 90’a varan rekordan yararlanarak huzur içinde geçtiğini belirterek, “Tüm enerjimizi, Türkiye’yi büyütmeye, milletimizin taleplerini karşılamaya hasredeceğiz. Kadromuzu oluşturduk, hedeflerimizi belirledik. İnşallah milletimizin çizdiği istikamette yürüyerek Türkiye Yüzyılı menziline mutlaka varacağız” dedi.

Erdoğan, mesajının sonunda, Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amaçlı yola çıkan vatandaşların trafik kurallarına uygun hareket etmeleri için dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.