“İbrahim Çam’ın Eşi ve Akrabalarına Yönelik Şiddet Olayında Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Toprağa Verildi”

Damat dehşeti! Eşinin akrabalarını arabayla ezdi

İbrahim Çam, 23 Haziran tarihinde eşinin geri dönmesini talep etmek için kayınpederinin evine gittiğinde tartışma yaşandı. Aile üyeleri, İbrahim Çam’ın evin önünde tehditler savurmasına tepki gösterdi. Bu esnada İbrahim Çam, aracını eşinin akrabalarının üzerine sürdü. Bu olay sonucunda İbrahim Çam’ın eşi ve dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59), hastanede hayatını kaybetti. Feyzi Torun ve Mahi Aydos’un cenazeleri otopsi yapıldıktan sonra toprağa verildi. İbrahim Çam, olaydan sonra kaçtı ancak polis ekipleri tarafından önceki gün akşam saatlerinde Ordu’nun Ünye ilçesinde yakalanarak Ankara’ya getirildi.

İbrahim Çam’ın kayınpederi olan Yaşar Torun (52), kızı Çağla Çam’a sürekli şiddet uyguladığını iddia etti. Yaşar Torun, kızının daha önce Kadın Destek Uygulaması’ndan (KADES) yardım talep ederek eşi hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtti. Torun, “Kızım evi terk etmek zorunda kaldı ve çocuklarıyla beraber yaşamaya başladı. İbrahim Çam, bir gün kapımızın önüne gelerek bizi aşağıya çıkarmamızı istedi. Biz aşağı indik ve geri gönderdik. Birkaç gün sonra çocuğunu görmek istedi, biz de çocuğunu kendisine gönderdik. 2 gün sonra kızım yanıma gelerek ‘Baba, İbrahim madde kullanmış, burayı terk edelim’ dedi. Bu sırada İbrahim Çam da kapımızın önüne gelmişti. Oğlum, İbrahim’in karşısına çıkarak gitmesini talep etti ancak İbrahim gitmedi. Babam, yani İbrahim’in dedesi aşağı inerek gitmesini istedi. İbrahim Arabayı geri alarak yaklaşık 5 metre gitti, ardından aracı ilerleterek ikisini de öldürdü” şeklinde konuştu. Ayrıca Yaşar Torun, olaydan sonra İbrahim Çam’ın eşini arayarak dedesinin hayatta olup olmadığını sorduğunu da belirtti.

Feyzi Torun ve Mahi Aydos’un yeğeni olan Hünkar Torun da şunları söyledi: “İbrahim Çam, sürekli eşiyle tartışıyor ve eşi baba evine gittiğinde onları tehdit ediyordu. ‘Kardeşini öldürürüm, babanı öldürürüm, dedeni öldürürüm’ gibi söylemlerde bulunuyordu. İlk olarak arabayı geri vitese alarak kaydırdı, ardından da ileri vitese takarak önce sola kırdı ve dayımı ezdi, sonra da sağa kırdı ve halamı arabanın altına aldı.”