Trafik Kazalarında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Artıyor

Yollar can pazarına döndü

İzmir Menderes’te yaşanan bir trafik kazası sonucunda, hafif ticari araç bir otomobile çarptı. Kazada arabada bulunan Sibel Özer ve Şengül Akbaş hayatını kaybetti. 23 kişi yaralandı ve hastanelere kaldırıldı. Kazayı yapan aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı, ancak daha sonra yakalandı ve gözaltına alındı. Sürücü, başka bir aracı sollarken direksiyon kontrolünü kaybettiğini söyledi. Kazanın, otomobilde bulunan 11 kişinin denizden dönerken meydana geldiği belirtildi.

Düzce’de ise, iki aracın çarpışması sonucu Hanım Bilgin hayatını kaybetti. Diğer araçtaki 11 kişi ise yaralandı. Bu kişilerin bir düğünden döndükleri öğrenildi.

Kütahya-Eskişehir karayolunda bir yolcu otobüsü araziye düştü ve 41 kişi yaralandı. Yaralılardan 14 kişi taburcu edildi, 27 kişinin tedavisi ise devam ediyor. Otobüsün sürücüsü de tedavi altında.

Anadolu otoyolunda ise Bolu Dağı Tüneli çıkışında bir kaza meydana geldi. 18 araç birbirine çarptı. Kazada 6 kişi hafif yaralandı ve olay yerinde tedavi edildi, 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Isparta Eğirdir’de, bir trafik kazası sonucu Kerem hayatını kaybetti. Dışarı çıkan ailesiyle yolun karşısına geçmek isteyen Kerem, otomobilin çarpması sonucu yaralandı ve hastanede kurtarılamadı. Kazayı duyan aile üyeleri gözyaşı döktü. Otomobil sürücüsü ise ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Son olarak, Tokat Erbaa’da Fadime Bulut adlı bir kişi evinin önünde yürürken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücü olay yerinden kaçtı, ancak daha sonra polise teslim oldu.