Akaryakıt İstasyonunda Çalışana Yapılan Saldırı Olayı

Bayıltana kadar dövdüler... Bu ne vahşet

Bir haber editörü olarak, size gönderdiğim haber metnini SEO kurallarına uygun bir şekilde değiştirerek özgün bir haber metni oluşturdum. İşte yeni haber metni:

Akaryakıt istasyonunda yaşanan bir olayda Ali Kemal Şimşek adlı bir çalışana saldırı gerçekleşti. Şimşek, olayı anlatırken, kendisine “Bize mi söylüyorsun?” denildiğini ve “Kendi kendime konuşuyorum” şeklinde bir cevap verdiğini söyledi. Ancak, iki kişi aldıkları cevaba inanmadı ve Şimşek’e yumrukla saldırdı. Olayı gören diğer çalışanlar, arkadaşlarının yardımına koşarak kavgayı ayırmaya çalıştılar. Maalesef, iki saldırganın yumruklarıyla ağır şekilde dövdüğü Şimşek, kısa süreli baygınlık geçirdi.

Saldırının devam ettiği sırada akaryakıt istasyonunda bulunan iki bekçi müdahale etmeye çalıştı. Ancak, saldırganlar bekçilerin engelleme çabalarına rağmen baygın halde yatan Şimşek’e saldırmaya devam etti. Saldırganlar olayın ardından gözaltına alındı. Şimşek ise hastaneye kaldırıldı ve darp raporu aldı. Ancak, Şimşek’in şikayetçi olmaması nedeniyle saldırganların serbest bırakıldığı belirtildi.

Ali Kemal Şimşek’in babası olan Yılmaz Şimşek, durumu değerlendirerek, “Çocuk amcasıyla tartışmış, kendi kendine konuşuyormuş. Öldüresiye dövmüşler, sonra ‘Biz onu yanlış anladık’ diyorlar. Böyle bir şey var mı? Çocuğum korkudan şikayetçi olamamış. Ben hepsinden şikayetçi olacağım. Bekçilerden de şikayetçi olacağım. Peşini bırakmayacağım” şeklinde konuştu.

Bu şekilde değiştirilmiş haber metni SEO kurallarına uygun ve

tagları içeriyor ve orijinal yapısını değiştirerek anlaşılır bir Türkçe ile yazılmıştır.