İstanbul Bahçelievler’de Cinayet: Kadın, Gözleri Önünde Sevgilisi Tarafından Silahla Vurularak Öldürüldü

Çocukların gözü önünde vahşet

İstanbul Bahçelievler ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, iki çocuk annesi Güler Gökgöz, Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde evinde otururken sevgilisi Tuncay Erol tarafından ziyaret edildi. Erol, ısrarlı zil çalmasının ardından Gökgöz’ün kapısını açmasıyla eve girdi. Ancak kısa süre sonra kıskançlık nedeniyle başlayan bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle iddiaya göre Erol, yanında getirdiği silahla Gökgöz’e evde bulunan çocuklarının gözleri önünde ateş açarak kaçtı.

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Maalesef, ekipler Gökgöz’ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis, Tuncay Erol’u yakalamak için çalışmalara başladı ve aynı gün Üsküdar Harem Otogarı’nda Erol’u kaçarken yakalayarak gözaltına aldı.

Olayın ardından, Güler Gökgöz’ün annesi Tenzile Gökgöz, kızının eşyalarını almaya evine gitti. Tenzile Gökgöz, Tuncay Erol’a en ağır şekilde ceza verilmesini isteyerek, lanet yağdırdı ve “Eski eşi beni aradı. ‘Güler eve gelen biri tarafından öldürüldü. Ben adli tıptan cenazesini alamadım’ dedi. Ben o an haberdar oldum. Ben şehir dışındaydım. Kızım, ‘Beni rahatsız eden birisi var’ demişti. Önceden şikayet etmiş sanırım, arkadaşları iş yerinde tehdit edildiğini söylemişti. Neden çocuklarının gözleri önünde böyle yapıyorsun? Eski eşi aramış, ‘Güler’i öldürdüm, seni de öldürmeye geliyorum’ demiş. Karakolda bana söylediler. En ağır cezayı almalı, içeride çıkmamalı, cezasını çekmeli. 9 ve 4 yaşlarında çocukları var. Kızım hiç kimseye zarar vermezdi. Kendi çalışıp çocuklarına bakardı” şeklinde konuştu.