Beşiktaş Transfer Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Şenol Güneş yeni 10 numarasını buldu

Beşiktaş Transfer Çalışmalarına Devam Ediyor

Beşiktaş, transfer döneminde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, birçok oyuncu ile görüşmeler yaparken özellikle orta sahaya bir takviye yapmak istiyordu. Teknik Direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında transfer beklentilerini açık bir şekilde dile getirdi.

Güneş, hücum hattını destekleyecek bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç duyduklarını belirtti. “Stoper mevkisine kesinlikle bir takviye yapmalıyız, ayrıca orta sahaya da takviye yapmalıyız. Hücumdaki üç oyuncuyu destekleyebilecek bir oyuncu arıyoruz. Aynı zamanda sol beke de ihtiyaç duyabiliriz. En acil olan ise sağ stoper. Sol stoperde Colley ve Saiss var. Saiss’in sağda oynaması büyük bir avantaj. Ancak sağ stoper bölgesinde Tayyip’in sakatlığından sonra bir sıkıntı yaşanıyor. Sağ bekte ise sorunumuz bulunmuyor. Orta sahamızdan memnunum ama uzun vadede takviye yapmak iyi olacaktır” şeklinde konuştu.

Nathan Redmond İçin Son Hafta

Beşiktaş, öncelikli olarak kadrosunda tutmak istediği Nathan Redmond için çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcudan geleceği ile ilgili bir cevap alamayan yönetim, İngiliz oyuncuya bir haftalık süre tanıdı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in favori oyuncularından biri olan Redmond ile devam etme isteği olan Beşiktaş, oyuncunun vereceği karara göre planlarını belirleyecek.

Güneş’in Yeni 10 Numarası Redmond!

Beşiktaş’ın sezon başında Southampton’dan transfer ettiği Nathan Redmond, Beşiktaş formasıyla başarılı bir sezon geçirdi. 28 maçta 6 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte ülkesi İngiltere’ye dönmüştü. Redmond, geçtiğimiz günlerde baba olmuş ve geleceğiyle ilgili kararını bir hafta içinde vereceğini açıklamıştı.

Beşiktaş’ta daha çok kanat oyuncusu olarak görev yapan Redmond için teknik direktör Şenol Güneş’in yeni planları var. Güneş, Redmond ile devam edilmesi halinde başarılı futbolcuyu 10 numara pozisyonunda görevlendirmeyi düşünüyor. İmzaların gelecek hafta atılması bekleniyor ve kulüp yönetimi oyuncuyla olumlu bir şekilde iletişimini sürdürüyor.