Galatasaray, Mauro Icardi Transferinde Mutlu Son İçin Bekliyor

Galatasaray'dan Mauro Icardi'ye son teklif! Kararı bekleniyor...

Galatasaray Yönetimi, uzun bir süredir Mauro Icardi transferi için sponsor arayışında bulunuyordu ve sonunda mutlu sona ulaşmak üzere. Söylentilere göre, Arjantinli yıldızla son bir görüşme gerçekleştiren Sarı-Kırmızılı kulüp, yeni bir teklifte bulundu.

Icardi, Suudi Arabistan kulüplerinden gelen yıllık 20-30 milyon Euro arasındaki teklifleri değerlendirirken, aynı zamanda ailesiyle birlikte tatile devam ediyor. Icardi’nin tatil sonrası kararını vereceği söyleniyor.

Galatasaray cephesinde ise sabırsızlık hakim. Teknik direktör Okan Buruk, “Icardi ayın 25’inde sahada olabilir” diyerek beklentilerini dile getirdi. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’na hazırlanan Cim Bom’da santrfor krizi yaşanırken, Icardi’nin temmuz ayı sonundaki maçlara yetişmesi durumunda teknik heyet rahat bir nefes alacak. Şu anda mevcut kadroda ileri uçta oynayabilecek tek isim Barış Alper Yılmaz. Ancak Okan hoca, mutlaka direkt bir santrforla sahaya çıkmak istiyor.

Bu transfer için Galatasaray taraftarı da yöneticiler kadar çaba sarf ediyor! Mauro Icardi’nin sosyal medya hesaplarına her gün binlerce mesaj yağıyor. Güney Amerikalı yıldızın Galatasaray taraftarına özel mesajlar göndermesi ve Sarı-Kırmızılı ürünlerle ilgili paylaşımlar yapması, Cim Bom’a göz kırptığı şeklinde yorumlanıyor.

Son bir görüşme daha yaparak Icardi ile tekrar bir araya gelen Galatasaray kulübü, yıllık garanti ücret teklifini 8 milyon Euro seviyesine kadar çıkardı. Şimdi 30 yaşındaki santrforun Galatasaray’a vereceği cevap dört gözle bekleniyor.