Gülşehir’de Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybeden Nur Ökçesiz’in Tutkulu Motosiklet Yarışı Planları

Motosiklet kazasında kahreden detay! Nur geç kaldı

Selçuk A. yönetimindeki bir otomobil, Sulusaray mevkisinde Nur Ökçesiz’in kullandığı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet devrildi ve sürücü Nur Ökçesiz ile arkasında bulunan Gizem Adıyaman, metreslerce sürüklendi. Nur Ökçesiz, Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak ne yazık ki kurtarılamadı. Gizem Adıyaman ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nur Ökçesiz’in cenazesi toprağa verildi.

Kazadan bir gün önce kask siparişi veren Nur Ökçesiz’in kask takmadığı ortaya çıktı. Nur Ökçesiz’in motosiklet tutkusunun ise motosiklet yarışçısı olan ablası Sümeyye Ökçesiz’den geldiği öğrenildi. Nur, ablasıyla birlikte Antalya’da düzenlenecek olan motosiklet yarışlarına katılmayı planlıyordu. Nur Ökçesiz’in arkadaşı Nazlı Güven, “Nur çok samimi biriydi. Motosiklet tutkusu vardı. Hızlı sürüşleri konusunda arkadaşı olarak onu uyarmaya çalışırdık, ama bu durumu engellemek pek mümkün olmuyordu” dedi.

Sosyal medya hesabında 122 km hızla ilerleyen motosikletin görüntülerini paylaşan Nur Ökçesiz’in, “Bir şehir sanki karşında, kışkırtıyorlar seni sokakta, öldün her köşe başında…” şeklindeki şarkı sözlerini yayınladığı görüldü.