Yaz tatiline hüzün dolu başlangıç: 4 korkunç kazada 10 ölü ve 18 yaralı

Yollar yine acı dolu

TATİL YOLUNDA KORKUNÇ KAZA: ANNE-BABA VE BEBEK HAYATINI KAYBETTİ, 2 ÇOCUK YARALANDI
Kastamonu’da meydana gelen feci bir kaza sonucunda, Rıdvan Keskin’in (39) yönetimindeki 34 CGD 855 plakalı cip, M.T. (50) tarafından kullanılan 37 PT 470 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle cip yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Rıdvan Keskin ve eşi Naciye Keskin (37) hayatını kaybederken, çocukları Emre (13), Devran (11) ve Miranmir (1) ile kamyon sürücüsü M.T. yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, sağlık durumu ağır olan 1 yaşındaki Miranmir müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Keskin ailesinin Muğla’ya karavanlı bir tatil için gittiği öğrenildi.

KAZA OLAYI DEĞİL CİNAYET: 1 ÖLÜ, 1 YARALI, GÖZALTINA ALINANLAR SINIRDA
İstanbul’da Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda dün sabah saatlerinde Mehmet Yalçın tarafından kullanılan 34 ERM 582 plakalı otomobil ve Doğukan Taştekin tarafından kullanılan 34 YU 381 plakalı otomobil, birbirleriyle yarışmaya başladı. Ara ara makas atan bu 2 sürücüden Taştekin, aynı yönde ilerleyen Zeki Aktaş’ın (60) yönetimindeki 34 TG 7115 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle Aktaş’ın kullandığı araç bariyerlere çarparak durabildi. Sürücü Aktaş olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki eşi Ergül Aktaş ise hafif yaralandı. Ergül Aktaş hastaneye kaldırıldı. Sürücüler Mehmet Yalçın ve Doğukan Taştekin gözaltına alındı. Ayrıca, Taştekin’in 0.90 promil alkollü olduğu belirlendi. Zeki Aktaş’ın, eşiyle birlikte çocuklarını havalimanına bıraktığı ve evlerine dönüş yaparken kaza geçirdikleri öğrenildi.

DÜĞÜN SONRASI TRAJEDİ: 4 ÖLÜ, 10 YARALI
Erzincan’da, Süleyman Özkan yönetimindeki 25 ACY 505 plakalı minibüs, sabaha karşı aniden kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Sağlık ekipleri, sürücü Süleyman Özkan ile Mukaddes Kanlı, Erkan Kılıç (37) ve Mehmet Kılıç (60) adlı kişilerin hayatını kaybettiğini tespit etti. Minibüste bulunan 10 yaralı ise hastaneye kaldırıldı. Minibüsün, İstanbul’dan düğün için gittikleri ve Erzurum’a dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi.

GURBETÇİ ÇİFT KAZADA HAYATINI KAYBETTİ: 2 ÖLÜ, 2 YARALI
Hollanda’dan Türkiye’ye tatile gelen Şevket Güngör’ün (60) yönetimindeki otomobil, Aydın-Denizli karayolunda aynı yönde ilerleyen Veli Ö.’ün traktörüne çarptı. Savrulan otomobil ardından bir evin duvarına çarparak durdu. Şevket Güngör ve eşi Emine Güngör (57) hayatını kaybederken, İklime Güngör (41) ve Umut Güngör (3) ağır yaralandı. Veli Ö. gözaltına alındı.

AŞIRI HIZLI EĞLENCE KAZAYLA SON BULDU: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
Bursa’da bir grup arkadaş, bir gece buluşup eğlendikten sonra evlerine servis minibüsüyle dönme kararı aldı. Ancak aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybeden minibüs, çarpmalar sonucu yola savrularak durabildi. Ersel Tuğral, araçtan fırlayarak hayatını kaybederken diğer 4 arkadaşı yaralandı.