İzmir-İstanbul Otoyolunda Yaşanan Trafik Olayında İddialar Ortaya Çıktı

Otopsi raporu intihar dedi

İddianameye göre, Manisa Soma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan bir rapora göre, İzmir-İstanbul Otoyolu’nda 22 Nisan’da meydana gelen bir trafik olayı hakkında detaylar ortaya çıktı. Sürücü avukat Fatih Uzun ve Hüseyin Tayfun Üçgül (39) arasında yaşanan bir tartışma sonucunda Uzun’un bacağı kırılırken, Üçgül ise Uzun’a tekme atarak yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından, kamu davası açılması gerektiği ve Üçgül’ün “alenen hakaret” ve “kasten yaralama” suçlarından yargılanması gerektiği belirtildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan bir idari soruşturma sonucunda Üçgül hakkında soruşturma başlatıldığı ve görev yerinin değiştirildiği ortaya çıktı. Soruşturma sırasında hem olayın incelendiği hem de polisin malvarlığının araştırıldığı bildirildi. Ayrıca, soruşturma kapsamında Üçgül’ün açığa alındığı bilgisi paylaşıldı.

Soruşturma sürerken, Muğla Ortaca’da bir ormanda park halindeki bir kamyonetin içerisinde Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi sonucunda, Üçgül’ün yakın mesafeden atılan bir kurşunla öldüğü tespit edildi. Otopsi raporu, intihar ihtimalini güçlendirdiğini ortaya koydu. Üçgül’ün cenazesi dün defnedildi.

Üçgül’ün yakınları ise muhabirleri tehdit ederek cami bahçesinden uzaklaştırdı. Üçgül’ün eşi Özlem Üçgül ise sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, “Bu adamın intihara sürüklendiği hesap verecek. Acılarımı yaşayamıyorum. Eşim onurluydu ve gururluydu. İftiraları hazmedemedi. Çocuklarım babasız kaldı. Onun bir lokma haram yemediğini ve yedirmediğini biliyorum” ifadelerini kullandı.