İYİ Parti, Kılıçdaroğlu ile Özdağ Arasındaki Protokole Karşı Çıkıyor, İşbirliği Kapıları Açık Tutuluyor

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu yorumu: İrdelenmesi gereken bir ifade

İYİ PARTİ, KILALIMDAROĞLU İLE ÖZDAĞ ARASINDAKİ PROTOKOLE KARŞI ÇIKIYOR

İYİ Parti Genel Merkezi’nde yapılan basın toplantısında konuşan Zorlu, parti olarak şeffaflık ilkesini korumak için büyük bir mücadele verdiklerini ifade etti. 2 Mart’taki toplantıda öncelikle Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi gerektiğini vurgulayan Zorlu, aksi takdirde bu durumun bir pazarlık gibi algılanabileceğini ve İYİ Parti’nin ilkelerine uygun olmadığını dile getirdi. Ayrıca, yapılan protokolden Genel Başkanların haberdar olmadığını belirten Zorlu, o tarihte yayınlanan mutabakat metninde yer alan ifadelerin partinin politikalarıyla çelişmediğini vurguladı.

Yerel seçimlerde işbirliği kapıları kapanmadı

Basın toplantısında ayrıca Zorlu, 81 il için adayları belirleme hedefiyle tüm teşkilatların birleşerek seçimlere hazırlandıklarını açıkladı. Bu seçim sürecinde işbirliği yapacaklarına ilişkin bir engelin olmadığını belirtti.

Akşener, Yavaş ile görüştü

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşme gerçekleştirdi. İYİ Parti’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile Genel Merkezimizde bir araya geldi. Değerli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” denildi.