Terörist Saldırılarda Şehit Düşen Kahramanlarımızı Minnetle Anıyoruz

3 şehit 3 acı

KUZEY Irak’ta Pençe-Kilit Harekât Bölgesi’nde gerçekleşen bir saldırı sonucunda Sözleşmeli Piyade Er Mehmet Can maalesef şehit oldu. Bu acı haber, Mehmet Can’ın memleketi olan Düziçi ilçesi Yarbaşı Beldesi Karaçarlı Mahallesi’ndeki ailesini derin bir üzüntüye boğdu. Bekar olan şehidimizin cenazesi, bugün düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecektir.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki Geverok Yaylası’nda terör örgütü PKK’ya karşı gerçekleştirilen bir operasyona katılan güvenlik korucusu Hasan Çiftçi (36) ne yazık ki teröristlerin önceden araziye yerleştirdiği bir EYP’nin patlaması sonucu olay yerinde şehit oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Çiftçi’nin cenazesi, Hakkâri Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

Şırnak’ta ise Gabar Dağı bölgesinde gerçekleştirilen bir nöbet değişimi esnasında yüksekten düşen Güvenlik Korucusu İbrahim Yıldırım da maalesef şehit düştü. Evli ve bir çocuk babası olan şehidimizin cenazesi, dün 23. Piyade Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından Uzungeçit beldesine getirilerek toprağa verildi.

Bu üzücü olaylar, ülkemizin terörle mücadelesine devam ettiğini ve güvenlik güçlerimizin büyük özveriyle görev yaptığını bir kez daha ortaya koymaktadır. Şehit olan Mehmet Can, Hasan Çiftçi ve İbrahim Yıldırım gibi kahramanlarımızı minnetle anıyoruz.