İstanbul Üsküdar’da Geçimsizlik Sonucu Korkunç Şiddet Olayı: Bir Kadın 32 Yerinden Bıçaklandı

Ünlü oldu diye eşini bıçakladı

İstanbul Üsküdar’da bulunan bir çift, geçimsizlik sorunlarından dolayı şiddetli bir tartışma yaşadı. Evli olan Merve Veziroğlu Yıldırım ve Yunus Yıldırım çifti, tartışma sonucunda korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Yunus Yıldırım, bilinmeyen bir nedenle mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla eşi Merve Yıldırım’ı yatak odasında 32 yerinden bıçakladı. Olay sonrasında Yunus Yıldırım, polisi arayarak eşini bıçakladığını itiraf etti ve gözaltına alındı.

Merve Veziroğlu Yıldırım’ın ağır yaralı halde yoğun bakıma alındığı bilgisi paylaşıldı. Ablası Şerife Yavuz, “Kız kardeşimin kanaması var, gergin durumdayım” şeklinde konuştu. Apartman sakinlerinden Ali Aydın ise, “Bana, çift arasında geçimsizlik olduğunu söylediler. Yaklaşık bir yıldır burada yaşıyorlardı ve hala yeni evlilerdi” şeklinde bilgi verdi.

Yunus Yıldırım, polise verdiği ifadesinde, “Eşimle son zamanlarda sürekli tartışıyorduk. Bunun nedeni kayınvalidemdi. Ayrıca eşimin sosyal medya hesabına sürekli mesajlar geliyordu ve bu da kıskançlık sorunlarına neden oluyordu” dedi.

Merve Veziroğlu Yıldırım tedavisi devam ederken, adliyeye sevk edilen Yunus Yıldırım, dün çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Bu korkunç olayda, çiftin arasındaki anlaşmazlık nedeniyle yaşanan şiddet olayı gözler önüne serildi.