Fenerbahçe Oyuncuları Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten Gaziantep FK maçı sözleri: Takım olarak paniğe kapıldık

Fenerbahçe Futbol Takımı oyuncuları İsmail Yüksek, Dusan Tadic ve Edin Dzeko, açıklamalarda bulundu. İsmail Yüksek, rakip Gaziantep’in 10 kişiyle iyi mücadele ettiğini belirterek şunları söyledi: “Ligin ilk maçları her zaman zor olur. Fark açabilecek fırsatlar da yakaladık. Futbol şansı bizimle değildi ancak güzel bir galibiyet aldık. Gaziantep’i tebrik ediyorum, 10 kişiyle çok iyi mücadele ettiler. Bugün bu maçın keyfini çıkartıp yarınki önemli maça odaklanacağız.”

Kırmızı kartın ardından oyunlarının değiştiğine dikkat çeken Edin Dzeko ise şunları söyledi: “İlk 20 dakikaya baktığımızda oyunumuz iyi gidiyordu, 2 gol atmıştık ve kontrol ediyorduk ama kırmızı kartın ardından her şey değişti. Rakip eksik kalınca işlerin kolay olacağını düşündük ve gol aramak yerine daha fazla topa sahip olma üzerine oynamaya başladık. Bu nedenle gol yedik. Böylece maçın seyri değişti. Rakibimiz bizi bekledi. Biz de mücadele etmek zorunda kaldık. Memnuniyet verici olan 3 puanı alabilmemizdi.”

Üçüncü golü bulamamalarının kendileri için işleri zorlaştırdığını belirten Dusan Tadic ise şunları kaydetti: “Bugün en önemli şey 3 puandı. Maça iyi başladık. Çok agresif bir şekilde hücum ettik ve 2 gol bulduk. Taraftarlarımız da bize güç ve enerji sağladı. Ancak basit bir gol yedik ve takım olarak panikledik. Ben de penaltı kaçırdım. Ardından Miha ve Edin de gol kaçırdı. 3. golü atmamız gerekiyordu, atamayınca işler zorlaştı. Çok daha iyisini yapabilme adına özgüveni, sorumluluğu yerine getirmeyi öğrenmeliyiz. Şampiyonluk için baskıyla başa çıkabilme yeteneğimize ihtiyacımız var. Çünkü biz Fenerbahçe’yiz.”