Sosyal Medya Fenomeni Motosikletçi Burak Can Taşan Hayatını Kaybetti: Kaza Anında Kız Arkadaşına Evlilik Teklifi Yapmıştı

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan'ın acı ölümü... Kız arkadaşının paylaşımı ortaya çıktı

Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında bir kaza meydana geldi. Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan motosiklet tutkunu Burak Can Taşan, motosikletiyle seyir halindeyken köpeğe çarptı ve kontrolünü kaybederek yola savruldu. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri kaza yerine yönlendirildi. Ancak Burak Can Taşan, ambulansla hastaneye kaldırılmasına rağmen maalesef kurtarılamadı. Kendisi gibi motosiklet tutkunu olan ve sosyal medya fenomeni olan kız arkadaşının motosiklet üzerinde çekilen bir videoyu dün takipçileriyle paylaştığı ortaya çıktı. Polis, kaza ile ilgili soruşturmayı başlattı.

Hayatını kaybeden motosikletçi Burak Can Taşan’ın, 3 Temmuz’da kız arkadaşı Yaren Kara’ya yaptığı evlilik teklifi ve düğün hazırlıkları yaptığı biliniyor. Kara, evlilik teklifinden sonra yaptığı bir paylaşımda, “2022 son kıyağını yaptı ve seninle tanışmamı sağladı, sonrasında tüm ezberleri bozdum. Bu zamana kadar sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyormuşum, seninle öğrendim sevgilim. İçimdeki iyiyi hep diri tuttuğun için, ellerini ellerimden ayırmadığın için minnettarım. Ömrümün sonuna kadar seninle yol yürümeye, sürmeye hazırım” şeklinde duygusal bir mesaj paylaşmıştı.