İstanbul Kadıköy’de Gerçekleşen Olayda Fatma Duygu Özkan Hayatını Kaybediyor ve İhtimaller Üzerine Soru İşaretleri Oluşuyor

En ağır cezayı alsınlar

İstanbul Kadıköy ilçesinde, geçtiğimiz pazartesi günü saat 20.20 sularında, 4 katlı bir binanın 4. katındaki dairenin penceresinden Fatma Duygu Özkan (38) isimli bir kadın düşerek hayatını kaybetmişti. Dairde bulunan Bursa Barosu’na kayıtlı avukat Doğan Can Gündüz (41), olay sırasında Özkan’ın kendisini aşağıya attığını iddia etmişti. Ancak, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kadının bir erkek tarafından pencereden atıldığı ortaya çıkmış ve Gündüz gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan Doğan Can Gündüz, cezaevine gönderilmişti.

Fatma Duygu Özkan’ın cenazesi ailesine teslim edildi ve aileyi almak için Adli Tıp önünde beklerken büyük bir acı yaşandı. Özkan’ın annesi Nursel Uyar, “Türkiye’de kadınlara şiddet uygulayanlara, kadın cinayeti işleyenlere ağır cezalar verilsin. Canımız çok yandı, iki okuyan kız evlatları vardı” şeklinde konuştu. Kardeşi Melek Özçınar ise “Ablam çocuklarına hasret gitti” dedi. Fatma Duygu Özkan, akrabası olan ve 3 yıl önce 36 yaşında öldürülen ağabeyi Olgun Özkan’ın yanına defnedildi.