Basın Ekspres Yolunda Gerçekleşen Kazada Ağır Yaralanan Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Küçükçekmece'de feci kaza! Kazadan sonra araçtan indi, minibüs çarptı

Basın Ekspres Yolu Bakırköy istikametinde saat 01.30’da meydana gelen bir kaza, dikkatleri üzerine çekti. İddialara göre, isimleri öğrenilemeyen sürücülerin kullandığı 34 GSJ 654 plakalı otomobil ile 22 ABA 053 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir nedenle maddi hasarlı bir kaza yaşadı. Kazanın ardından otomobilden inen sürücü, aynı yönde seyreden Behçet M.’nin kullandığı 34 EUK 139 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü, ağır şekilde yaralandı. Kaza anında olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekipleri kısa sürede kaza yerine ulaşarak yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Ancak, sürücünün durumunun ciddiyetini sürdürdüğü belirtildi.

Olaya karışan servis minibüsünün sürücüsü Behçet M. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada etkilenen araçlar, çekiciler yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri yolun temizlenmesinin ardından şeritleri trafiğe açtı.

Servis minibüsünün sürücüsü Behçet M., olayla ilgili olarak, “İki araç sol tarafta kaza yapmıştı. Ben de arkadan geliyordum ve aralarında bir mesafe vardı. Aniden durunca, kenara çarpmamak için olay yerinin gerisinde durdum ve sola kaydım. Bunun sırasında, sağa sola dönerken bir yayaya çarptım ve durumu ağır. Kaza yapan aracın sürücüsüne mi çarptım bilmiyorum çünkü araç hiçbir uyarı işareti koymamıştı” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.