Piyadeler Mahallesi’nde Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Soruşturma Sürüyor

Manisa'da feci kaza! Kamyona çarpan otomobildeki baba öldü, 2 çocuğu ve eşi yaralandı

Trafik Kazasıyla İlgili Soruşturma Sürüyor

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir kamyon arasında yaşanan çarpışma sonucunda bir kişi hayatını kaybetmiş, üç kişi ise yaralanmıştır. Piyadeler Mahallesi’nde gerçekleşen kaza, saat 21.30 sıralarında meydana gelmiştir.

Kazada, Alaşehir’den Salihli istikametine giden A.D. (61) tarafından kullanılan 45 UA 5459 plakalı kamyon, Serkan Ç.’nin yönetimindeki 16 ABD 174 plakalı otomobile arkadan çarpmıştır. Hemen ihbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirilmiştir.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, otomobilin sürücüsü Serkan Ç.’nin hayatını kaybettiği ve araçtaki eşi S.A.Ç. (32), oğlu E.Ç. (7) ve kızı E.N.Ç.’nin (2) yaralandığı tespit edilmiştir. Yaralılar, hızla Alaşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.

Jandarma ekipleri de olay yerine gelerek kamyon sürücüsünü gözaltına almıştır. Diğer yandan, Serkan Ç.’nin cenazesi ise kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırılmıştır.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise halen devam etmektedir. Yetkililer, detaylı bir şekilde olayı inceleyerek sorumluları belirlemeye çalışmaktadır.