Gizemli Kayboluş: Dilaver Mahallesi’nde Gizemnur Aygün’ün Ardından Büyük Bir Arama Başlatıldı

'Dondurma alacağım' diyerek evden çıkmıştı... Bir daha haber alınamadı: Gizemnur için seferberlik

Dilaver Mahallesi Karamanya Sokak’ta ikamet eden Gizemnur Aygün, annesi Selma Aygün’e “Dondurma alacağım” diyerek evden ayrıldı ancak bir daha geri dönmedi. Bunun üzerine ailesi panikledi ve kızlarını aramaya başladı. Komşular, genç kızın hızla koşarak gitmeye başladığını gözlemlediklerini belirtti. Aile, olayı polis ekiplerine bildirerek yardım talebinde bulundu. Polis ekipleri, Gizemnur Aygün’ü bulmak için araştırmalarına başladı.

Endişeli anne Selma Aygün, durumu şu şekilde açıkladı: “Gizemnur, akşam saatlerinde ‘bakkala, dondurma almaya çıkıyorum’ diyerek evden ayrıldı ancak geri gelmedi. Daha önce de Bartın’da yaşarken bir kez kaçmıştı ve 40 gün boyunca sosyal hizmetlerde kalmıştı. Şu an bulunmasını istiyorum ve nerede olabileceği hakkında hiçbir fikrim yok. Kötü bir şeyler olmasından endişe ediyorum. Kızım herkese güvenebilen biriydi. Kimseye kötü düşünceler beslemezdi. Psikolojik tedavi görüyor ve ilaç kullanıyor. Ben bir şey söylediğimde intihar edeceğini söylüyordu.”

Baba Erdal Aygün ise kızının geri dönmesini ve ona bir kez daha sarılmayı arzu ettiğini ifade etti. Gizemnur Aygün’ün bulunması için büyük bir umutla bekliyorlar.