Fenerbahçe’de Gustavo Henrique ve Serdar Dursun’da Son Durum

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İspanya yolcusu

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın planlamasında yer almayan Gustavo Henrique’nin yeni takımı belli oluyor. Sarı-Lacivertli ekip, İspanyol ekibiyle Gustavo için her konuda anlaşmaya vardı. Şimdi sıra Serdar’da. Fenerbahçe’nin yolunu ayıracağı bir diğer isim olan Serdar Dursun, Avrupa kadrosunda yer bulamadığı için Karagümrük ve Konyaspor’un ilgisi altında. Serdar Dursun, gelen teklifleri değerlendiriyor. Haberlere göre Fenerbahçe’nin Karagümrük ile anlaştığı ifade ediliyor ve Serdar’ın kısa sürede kararını vereceği belirtiliyor.

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında Hollanda ekibi Twente’yi ağırlayacağı maçın hakemi belli oldu. Karşılaşmayı İngiliz hakem Andrew Madley yönetecek. Yardımcı hakemlik görevini Ian Hussin ve Daniel Cook üstlenecek. Dördüncü hakem ise Michael Salisbury olacak.

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ederken ayrılıklar da yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler’de Gustavo Henrique’nin sözleşmesi feshedildi. Deneyimli stoper, dün takımla vedalaşarak İspanya’ya gitmiş ve Real Valladolid ile sözleşme imzalamak üzere hareket etmişti.

TRT Spor’un haberine göre; Real Valladolid, Gustavo Henrique için Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Transferin en kısa sürede açıklanması beklenirken Brezilyalı stoper, yeni takımıyla idmanlara başlayacak.