“Beşiktaş, Genç Yetenek Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu Takıma Kazandırmaya Hazırlanıyor”

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sevinci! Arda Güler gibi parlatacak

Beşiktaş, Fenerbahçe’nin Arda Güler’i Avrupa futbol pazarına sunduktan sonra, genç bir yetenek olan Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu sahaya sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, “Fizik gücü kaldırırsa oynatırız” dediği genç Mustafa’yı U16’dan doğrudan A takıma yükseltti. 2007 doğumlu olan ve henüz 16 yaşına yeni giren başarılı santrfor, U16 Milli Takımı’nın da gözbebeği olarak kabul ediliyor. Altyapı antrenörleri, oyuncu ile ilgili konuşurken, “Arda Güler gibi bir yıldız olmasını bekliyoruz. Potansiyeli var” diyor.

Teknik adamlar, genç futbolcunun hem pivot santrfor hem de kanat forvette başarılı işler yaptığını ve bitirici vuruşlarının da iyi olduğunu belirtiyor. Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun en büyük avantajı ise Burak Yılmaz olacak. Yeni antrenöre dahil olan Türk futbolunun önemli golcülerinden olan Burak Yılmaz’ın, genç futbolcu için bir avantaj olacağı ifade ediliyor. Şenol Güneş’in, genç futbolcuyu yavaş yavaş takıma adapte edeceği ve başarı sağlaması durumunda Beşiktaş için büyük bir kazanç olacağı vurgulanıyor.

Beşiktaş’ın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde devam eden yeni sezon hazırlıklarının dün sabahki idmanı oldukça eğlenceli geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönettiği antrenman, kondisyon ve taktik çalışmalarından oluşuyordu. İdman, pas ve 5’e 2 çalışmalarının ardından pilates topuyla yapılan voleybol maçıyla tamamlandı. Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku’nun izinleri sona erdiği için akşam antrenmana katıldılar.

Beşiktaş’a kiralıktan dönen Kartal Kayra Yılmaz ve Emrecan Uzunhan, gelecek sezon için umutlu konuştular. Kartal Kayra, Ümraniyespor’dan geri döndüğü için heyecanlı olduğunu belirterek, “Forma yarışında olmayı istiyorum. Son 2-3 yılda aldığım maç tecrübesiyle tecrübeli bir oyuncu olmaya yaklaştığımı düşünüyorum” dedi. Antalyaspor’da kiralık olarak oynayan Emrecan da, “Buraya dönmenin iyi hissettirdiğini söyleyebilirim. Geçen sezonda aldığım süreleri iyi değerlendirdim. Hocama da teşekkür etmek istiyorum. Beni daha güçlü bir şekilde geri dönmeme yardımcı oldu” şeklinde konuştu.