Beşiktaş Transfer Çalışmalarını Hızlandırıyor

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Şenol Güneş yeni 10 numarasını buldu

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, birçok futbolcuyla görüşerek kadrolarını güçlendirmek istiyor. Özellikle orta sahaya yapılan takviye önemli bir konu oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında bu beklentisini dile getirdi.

Güneş, hücum hattını destekleyecek bir orta saha oyuncusuna ihtiyaçları olduğunu belirtti. “Stoper mevkisine mutlaka takviye yapmalıyız, ayrıca orta sahaya da. Ön üç oyuncuyu destekleyecek bir oyuncu. Hücumda açık ve forvet arayışlarımız var. Sol beke ise duruma göre bakacağız. En acil olan sağ stoperdir. Sol stoperde Colley ve Saiss var. Saiss’in sağda oynaması büyük bir avantaj. Orta sahada memnunum ama uzun vadeli takviye yapmak iyi olur” şeklinde konuştu.

Beşiktaş, ilk olarak Nathan Redmond’un takımda kalmasını istiyor. Ancak oyuncudan gelecek karara bağlı olarak hareket edecekler. Teknik direktör Şenol Güneş’in de favori oyuncuları arasında yer alan Redmond’la devam etme istekleri var. Geleceğiyle ilgili kararını 1 hafta içinde verecek olan futbolcu, takımın yol haritasını belirleyecek.

Beşiktaş’ın sezon başında transfer ettiği Nathan Redmond, başarılı bir sezon geçirdi. 28 maçta 6 gol ve 6 asist yaparak takıma büyük katkı sağladı. Sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İngiltere’ye dönen Redmond, bir süre önce baba oldu. Teknik direktör Şenol Güneş, Redmond’la devam edilmesi halinde onu 10 numara pozisyonunda görevlendirecek. İmzaların gelecek hafta atılması bekleniyor ve yönetimin oyuncuyla olan temasları olumlu bir şekilde devam ediyor.