Fenerbahçe, Wilfried Zaha Transferinde Son Viraja Giriyor

Fenerbahçe, Wilfried Zaha için gözünü kararttı! Yeni teklif...

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın planı, yeni sezonda takımın performansını Arda Güler üzerine kurmaktı. Ancak, genç oyuncunun Avrupa’da kariyerine devam etme isteği nedeniyle bu planlar suya düştü. Bu durum, Fenerbahçe camiasında yeni sezon öncesinde büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Yönetim, İsmail Kartal önderliğinde şampiyonluğun en büyük adayı olmak isteyen Fenerbahçe’de bu olumsuz havayı dağıtmak için çaba sarf ediyor.

Bu amaçla, Fenerbahçe’nin Wilfried Zaha transferini tamamlamak için tüm olanakları seferber ettiği belirtildi. Arda Güler ile yaşanan gelişmelerin ardından sarı-lacivertliler, Zaha’nın menajeri ve abisi Herve ile yeniden temasa geçti. Fenerbahçe’nin, yıllık maaşı 5 milyon Euro’yu aşan ve imza parası içeren yeni bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Ancak West Ham şu anda bu transferde Fenerbahçe’nin en büyük rakibi konumunda. İngiliz ekibinin henüz resmi teklifte bulunmamış olması, Fenerbahçe’nin avantajını oluşturuyor.

Yönetimin son görüşmede Herve Zaha’ya “Wilfried Zaha’yı çok istiyoruz. Takımın en önemli parçası olacak. Bu transferi bir an önce bitirelim” mesajını ilettiği belirtiliyor. Fenerbahçe, 30 yaşındaki bu yıldızı transfer ederek Arda Güler’in ayrılığının yarattığı hayal kırıklığını tersine çevirmek, camianın ve takımın yeni sezona heyecanlı ve moralli bir şekilde girmesini hedefliyor.

Zaha cephesinden gelen olumlu dönüş sonrası sürecin hızlandığı ifade ediliyor. Sarı-lacivertliler, Kent ve Dzeko transferlerinden sonra sezonun 3. bombasını 30 yaşındaki bu yıldızla patlatabilir. Hücum hattında çok yönlü bir oyuncu olan Zaha, sol ön mevkisi dışında santrfor ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Kariyerinde daha önce Manchester United ve Cardiff formaları da giyen Zaha, Premier Lig’de toplamda 305 maça çıkarak 68 gol ve 43 asist yapmıştır.