Fenerbahçe’nin 6 Numara Transferi Gündemde: Mario Pasalic ve Josip Misic İçin Hamleler Sürüyor

Fenerbahçe'den iki yıldız için operasyon! Hedef o ülke...

Fenerbahçe’de 6 numara transferi ana gündem konusu haline geldi. Yönetim, geniş bir liste oluşturdu ve her geçen gün yeni isimler bu listeye ekleniyor.

Son olarak iki Hırvat oyuncu, Mario Pasalic ve Josip Misic, transfer gündemine geldi. Fenerbahçe, yaz döneminde daha önce Atalanta’dan Pasalic için hamle yapmıştı. Ancak başarılı futbolcu, transfer konusunda isteksizdi. Ancak şimdi Pasalic, Atalanta’da forma şansının kısıtlı olacağını fark etti.

Teknik direktör Gasperini, Pasalic’e Sassuolo maçında sadece 45 dakika şans verirken, sonraki maçlarda ise kulübede oturttu. Fenerbahçe’nin, bu kez Pasalic’i ikna etmeyi umarak transfer görüşmelerine yeniden başladığı öğrenildi. Hem Atalanta hem de Pasalic’in menajeriyle temas halinde olunduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe’nin diğer Hırvat adayı ise Josip Misic. Sarı-Lacivertliler, Dominik Livakovic transferinin ardından 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için Dinamo Zagreb’in kapısını çaldı.

Misic’in menajeri Mladen Grgic, Sports Digitale’e yaptığı açıklamada, “Misic çok önemli bir isim. Hırvatistan’da transfer süresi yarın sona eriyor. Dinamo Zagreb satmak istemiyor, ancak Fenerbahçe’nin ilgisini görmezden gelemem.” dedi. Misic, Livakovic’in ayrılmasının ardından takım kaptanlarından biri olmuştu.