Acı Kaza: Felahiye’de Aile Hayatını Yitirdi

Aynı aileden 4 kişi, kazada can verdi! Geriye doğum günü fotoğrafı kaldı

Kayseri’nin Felahiye İlçesi’nde Acı Haber: Aile Kaza Sonucu Yaşamını Yitirdi

Dün Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Hakan Balkaya yönetimindeki 38 KP 264 plakalı otomobil ile M.K. yönetimindeki 07 AFA 068 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücüler ve araçlarda bulunan yolcular yaralandı.

Olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hakan Balkaya, eşi Fatma Balkaya ve kızları Lina Balkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer aracın sürücüsü F.B. ve 3 yolcu ise Boğazlıyan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan baba Ramazan Balkaya ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Balkaya ailesinin cenazeleri memleketleri Kayseri’nin Felahiye ilçesine getirildi. Cenaze namazı, Kale Mahallesi’nde kılındı. Cenazeye aile ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan, Hakan, Fatma ve Lina Balkaya’nın cenazeleri, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Ailenin Boğazlıyan ilçesinden alışverişe giderken kaza yaptığı öğrenildi. Geride kalanlar, Hakan ve Fatma Balkaya’nın kızları Lina ile doğum gününde çektirdikleri fotoğraf ile anıldı.

Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında, “İlçemiz halkından Ramazan Balkaya, oğlu Hakan, gelini Fatma ve torunu Lina geçirmiş oldukları kaza nedeniyle vefat etmiştir. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Geride kalanlara dayanma gücü versin inşallah” ifadelerine yer verdi. (DHA)