Adana Demirspor, Beşiktaş’ı 4-2 Mağlup Ederek Süper Lig’de Önemli Bir Galibiyet Aldı

Beşiktaş'ta kaos büyüyor! Şenol Güneş, Adana Demirspor maçı sonrası Salih Uçan'ı neden ittirdi? Milli futbolcu kiminle konuşuyordu? Eski dost çıktı, meğer 15 yıl önce...

Trendyol Süper Lig’de gerçekleşen erteleme maçında Yukatel Adana Demirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Adana Demirspor 4-2’lik bir skorla kazandı. Ev sahibi takım, Belhanda ile 8. dakikada öne geçerken, Niang’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. 59. dakikada Emre Akbaba skora bir gol daha ekledi. Yusuf Erdoğan’ın 75. dakikada attığı golle skor 4-0 oldu. Beşiktaş, 79. dakikada Aboubakar’ın golüyle ilk golünü bulurken, son sözü 89. dakikada Milot Rashica söyledi. Bu sonuçla birlikte Adana Demirspor, 3. galibiyetini alarak puanını 11’e çıkardı. Beşiktaş ise 10 puanda kaldı.

Bu mağlubiyetle birlikte Beşiktaş, 1988 yılından sonra Süper Lig’de Adana Demirspor’a karşı bir kez daha yenilgiyle tanıştı. Siyah Beyazlılar, ceza sahası dışından iki gol yedikleri son iki maçlarını da Adana Demirspor’a karşı oynadı. Önceki sezon Matias Vargas ve Balotelli’nin attığı gollerle bu durum gerçekleşmişti.

Ayrıca, Adana Demirspor’un Süper Lig’de ilk kez Beşiktaş’a karşı bir maçta 4 gol atması da dikkat çeken bir detay oldu.

Maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, öğrencisi Salih Uçan ile arasında bir gerginlik yaşadı. Güneş, Salih Uçan’ı soyunma odasına göndermeye çalıştı. Salih Uçan’ın şaşkın ifadesi ve yaşananlar televizyon ekranlarına yansıdı. Maç sonunda Salih Uçan’ın Adana Demirspor Sportif Direktörü Gökhan Göktürk ile konuştuğu ortaya çıktı. İkili, Bucaspor’da tanışmıştı ve Göktürk, Salih Uçan’ı A takıma çıkaran hocaydı.

Bunun yanı sıra, Salih Uçan’ın sözleşme sorunu hala devam ediyor. Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan’ın istekleri ile kulübün teklifi birbirinden farklı. Bu konuda henüz bir anlaşma sağlanamamış durumda.