Adana Demirspor, CFR Cluj ile Golsüz Berabere Kaldı

Adana Demirspor'da Nani ilk 11'de olacak mı? CFR Cluj'un iddaa oranı kaç? Konferans Ligi son haberler...

Adana Demirspor, Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nı almasıyla Konferans Ligi’ne katılma hakkı kazandı. Kulüp tarihinde ilk kez Avrupa sahnesine çıkan Adana Demirspor, Romanya’da oynanan maçta 1-1 berabere kaldı. Jefte Betancor’un erken golüne Benjamin Stambouli’nin yanıtıyla skoru eşitledi. Şimşekler, rövanş maçında tur için Yeni Adana Stadyumu’nda mücadele edecek.

Adana Demirspor’un yeni transferleri Andreaw Gravillon, Dorukhan Toköz ve Nani ise maça yedek kulübesinde başlayıp sonra oyuna dahil oldu. Özellikle Nani’nin oyuna girdiği an itibarıyla Adana Demirspor üstünlüğü ele aldı. Yusuf Sarı da Nani’nin oyuna girmesiyle ters kanatta etkili oldu. Portekizli yıldızın bu sefer ilk 11’de yer alması bekleniyor. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, rövanş maçına hazırlandıklarını ve stadyumdaki atmosferi heyecanla beklediğini ifade etti.

CFR Cluj ise Adana Demirspor ile oynadığı maçtan sonra liginde de berabere kaldı. Önceki sezonla karşılaştırıldığında, takım 11’den 5 oyuncusunu kaybetti ve bazı önemli transferleri UEFA listesine yazamadı. Çünkü kaleci Catalin Cabuz ve stoper Matija Boben UEFA listesinde yer almadı. Rangelo Janga ise hala kadro dışı. Ancak Karlo Muhar’ın cezası sona erdi. Yeni transfer Yevhen Konoplyanka ise deplasman kadrosunda yer aldı. Geçen sezon takım için önemli bir rol oynayan Cipria Deac ise henüz iyileşmedi.

Adana Demirspor, eğer turu geçerse bir sonraki eleme turunda “Osijek – Zalaegerszeg” galibiyle mücadele edecek.

İstatistiklere göre, Adana Demirspor’un geçen sezon evinde oynadığı son 4 maçta gol olmuştu. CFR Cluj ise bu sezon oynadığı 4 resmi maçın 3’ünde 2-3 gol aralığında kaldı.

Misli üyeleri arasında en çok dikkat çeken tercih, Adana Demirspor’un galibiyeti oldu. %41’lik kesim, temsilcimizin turu geçip kazanacağını düşünüyor. %25’lik kesim ise maçta en az 3 gol olacağını tahmin ederek “2.5 Üst” tercihini kuponlarına eklemiş durumda.

Adana Demirspor’un yeni yıldızı Nani’nin MLS’te attığı güzel goller ise arşivde yer alıyor.