Adana’da Oto Lastik Tüccarının İntiharı

Ayşenur, katilini bu notla paylaşmış: Huzurum, sırtımı dayadığım dağım

Adana’da Oto Lastik Tüccarı Sevgilisiyle Seyhan Baraj Gölü’nde İntihar Etti

Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda, oto lastik ticareti yapan Emre Naynal, evli olmasına rağmen sevgilisi Ayşegül Sefer ile birlikte bulunduğu lüks otomobille Seyhan Baraj Gölü kıyısına gitti. Burada Naynal, Sefer’i başından vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Polis ekiplerinin ihbar üzerine bölgeye ulaşmasıyla, çiftin cansız bedenleri otomobilde bulundu.

Ayşegül Sefer’in sosyal medya hesabında, Naynal ile olan fotoğraflarını ‘Huzurum’ ve ‘Sırtımı dayadığım dağım’ notlarıyla paylaştığı ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden çiftin olay yerine saat 05.00 civarında geldiğini ve olaydan sonra başka kimsenin bölgeye gitmediğini belirledi.

Çiftin, 2 yaşında ikiz çocuklarının olduğu ifade edilirken, yakınları çift arasında herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Polisin soruşturması devam ederken, olayın nedeni henüz belirlenemedi. Hükümet görevlileri, cinayetin yasal olarak ele alındığını ve gereken adımların atılacağını açıkladı.