Adana’da Yasak Aşk Cinayeti Skandalı

Adana'da korkunç cinayet! Sevgilisinin arkadaşları önce dövdü sonra bıçaklayarak öldürdü

Olay, Adana’nın Çukurova ilçesinde yaşandı

31 Ağustos’ta Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepede gerçekleşen olayda, Selcan Ç. (37) ve oto tamircisi Ramazan Karabulut (45) arasında yaşanan yasak aşk krizi büyük bir drama dönüştü. İddialara göre, Selcan Ç., sevgilisi Ramazan Karabulut ile yaşadığı tartışmayı arkadaşı Talüt Yavuz’a (53) anlattı. Bunun üzerine Yavuz, Karabulut’u buluşmaya çağırdı ve bir grup kişi de beraberinde geldi.

Çıkartılan kavga sonucunda Ramazan Karabulut ağır yaralandı. Sonrasında Uğurcan Sergen Dokumacı’nın bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan şüphelileri bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu şüpheliler tespit edildi ve şafak vakti yapılan operasyonla 6 kişi yakalandı. Emniyetteki ifadelerinde suçu kabul eden şüphelilerden 5’i tutuklanırken, 15 yaşındaki H.Y serbest bırakıldı.

Olay, bölgedeki çobanın dikkati sayesinde ortaya çıktı. Karabulut’un cesedi Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı ve yapılan otopsi sonucunda defnedildi.