Adana’da Yaşanan Cinayet Davası Devam Ediyor

Adana'da Eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği yeğenini öldürmüştü! Hakim karşısına çıktı: 'Evladım gibiydi, öldürmeye niyetim yoktu'

Adana Karataş’ta Yaşanan Cinayetle İlgili Gelişmeler

Adana’nın Karataş ilçesine bağlı Meletmez Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan Ahmet Aslan, eşi C.S. ile yaşadığı iddiaya göre boşanıp tekrar barıştığı sırada, yeğeni Batuhan Bulut’un evlerinin önünde silahla öldürülmesi olayı ile ilgili dava süreci devam ediyor. Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, sanık Ahmet Aslan’ın ve tarafların avukatlarının hazır bulunduğu belirtildi.

Duruşmada Ahmet Aslan, yeğenini kendisine silahla ateş ettiği için öldürmek zorunda kaldığını iddia ederek, “Eşimle mesajlaşıyorlardı. Eşimin beni aldattığını anladım. Eşimle tekrar bir araya geldikten sonra Batuhan’ın evimize sık sık girmesini fark ettim. Durumu eşime incelediğimde doğruladım ve boşandım” şeklinde ifade verdi.

Aslan, cinayet anını şu sözlerle anlattı: “Batuhan ve kardeşi evimize geldiğinde aramızda tartışma çıktı. Kendimizi savunmak amacıyla silahı kullanmak zorunda kaldım. Niyetim öldürmek değildi, canımı korumak istedim” şeklinde savunma yaptı.

Mahkemede dinlenen tanıklardan biri olan Ahmet Aslan’ın eski eşi C.S. ise Batuhan’ın kendisine sarkıntılık yaptığını iddia etti ve “Batuhan tarafından tacize uğradım. Ailemi ve beni tehdit ettiği için korktuğumdan eşime de Bahsetmedim. Batuhan’ın yaptığı durumlar nedeniyle evliliğim sona erdi” şeklinde ifadelerde bulundu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Ahmet Aslan’ın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşmayı müştekilerin ve tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe erteledi.