Ağaçören-Şereflikoçhisar yolunda yaşanan trafik kazasında üç kişi hayatını kaybetti.

Ankara’da kafa kafaya facia: 3 can kaybı

Ağaçören ilçesi ile Şereflikoçhisar arasındaki yol üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazasında üç kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, E.A. isimli sürücünün yönetimindeki araç karşı yönden gelen E.Ü.’nün kontrolündeki araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda 06 SCP 32 plakalı araçta bulunan sürücü E.Ü. ile 03 EL 050 plakalı araçta bulunan N.A. ve U.A. hayatını kaybetti. Sürücü E.A. ise ağır yaralandı.

Olay yerine hızla ulaşan jandarma ve sağlık ekipleri, kazada hayatını kaybedenleri kurtarmak için seferber oldu. Yaralı sürücüye ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Şereflikoçhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra ise Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ağaçören – Şereflikoçhisar yolu üzerinde gerçekleşen trafik kazası sonrası, üç kişinin hayatını kaybetmesi bölgede büyük üzüntüye neden oldu. Kazanın sebebi ise henüz bilinmiyor. Kaza anında olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ifadeleri de, kazanın nasıl meydana geldiğine dair net bir bilgi sağlamadı. Kazanın neden ve nasıl meydana geldiği, olayla ilgili yürütülen soruşturma sonrasında daha net bir şekilde anlaşılacak.