Aile Dramları: Çanakkale’den Antalya’ya Cinayet ve İntihar!

İsimleri farklı sonları aynı

Çanakkale’de Aile İçi Cinayet!

Çanakkale’de özel harekât polisi olarak görev yapan Mehmet Kanat (35), bayram ziyareti için ailesiyle geldiği Balıkesir Manyas’taki evde kuzeniyle husumet nedeniyle tartıştı. Mehmet Kanat’ın iddiaya göre eşi Kübra Kanat’ın da kuzeniyle barışmasını istemesi üzerine çıkan tartışmanın ardından Kanat, kuzenine ateş etti. Yaralanan kuzen Mesut Görgül hastaneye kaldırılırken, Kanat eşi Kübra Kanat’ı da silahla vurarak yaşamına son vermeye çalıştı. Kübra Kanat’ın hayatını kaybettiği olayda Mehmet Kanat’ın da durumunun ciddi olduğu belirtildi.3 yıllık evli çiftin dün Manyas ilçesinde düzenlenen cenaze töreninde Kübra Kanat toprağa verildi.

Antalya’da Boşanma Dramı!

Antalya Serik’te yaşayan Fatih Yılmaz (41), boşanmak isteyen eşi Nursel Yılmaz’ı ikna etmek için araziye gitti. Ancak başarılı olamayan Yılmaz, eşini av tüfeğiyle göğsünden vurduktan sonra intihar etti. Olay sonrası bölgeye sevk edilen ekipler, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Yılmaz çiftinin boşanmak konusunda daha önce de ikna edildiği ve psikolojik destek almaya karar verdikleri ortaya çıktı.

Antalya’da Korkunç Cinayet!

Antalya Manavgat’ta yaşanan olayda Abdüsselam Abay (69), eşi Türkan Abay’ı defalarca bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası Abay, İngiltere’de yaşayan oğluna annesini öldürdüğünü bildirdi. Türkan Abay’ın vücudunda 25 bıçak darbesi tespit edilirken, katil zanlısı Abdüsselam Abay tutuklandı.