Aile İçi Şiddet Haberi

Adana'da yengesini darbedip kaldığı eve molotofkokteyli atmıştı! 'Pes' dedirten ifade: Elim değmiş olabilir

Yüreğir’de Aile İçi Şiddet Olayı

Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi’nde, 9 Ekim saat 22.00 sularında meydana gelen olayda, Fadime Öztürk adlı kadın, iddiaya göre eşi Eren Öztürk’ten şiddet görmesi nedeniyle evi terk etmiştir. Bunun üzerine Fadime Öztürk babası Osman G.’nin evine geri dönmüştür.

Eren Öztürk, eşini telefonla arayarak eve dönmesini istemiş ancak Fadime Öztürk bu teklifi reddetmiştir. Bunun üzerine Eren Öztürk’ün kardeşi Mert Yiğit Öztürk ve arkadaşı M.S. ile birlikte Fadime Öztürk’ün evine gitmiş, tartışmanın ardından Fadime Öztürk’ü darp ederek evden ayrılmıştır. Daha sonra tekrar adrese giden Eren Öztürk, Osman G.’nin evini molotofkokteyli ile kundaklayıp kaçmıştır. Bu korkunç olay, cep telefonu kamerasına yansımıştır.

Olayın ardından polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, yangın önceden kontrol altına alınmış ve Fadime Öztürk hastaneye kaldırılmıştır. Hastaneden taburcu edilen Fadime Öztürk’ün yanı sıra Mert Yiğit Öztürk ve M.S. sokakta yakalanmıştır.

Polis merkezine götürülen şüphelilerden Mert Yiğit Öztürk, ifadesinde, “Evden dışarı çıktım, kimseye vurmadım ancak sinirlenip eve molotofkokteyli attım” şeklinde ifade vermiştir. Mert Yiğit Öztürk adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanmış, M.S.’nin ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam etmektedir.