AK Parti Basın Toplantısında CHP’yi Eleştirdi

AK Parti’den Özel’e: Cambaza bak yöntemi

AK Parti Genel Merkezi’nden Hizmet Siyaseti Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, hizmet siyasetine gölge düşürenleri eleştirdi. Dağ’ın yaptığı açıklamalara göre, CHP’li belediye başkanları, skandallar, nepotizm, usulsüzlükler ve vizyonsuzluklarla gündemde yer almaktadır. Dağ, “Yerel yönetimlerde tam anlamıyla fiyasko olan bir CHP tablosuyla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in ’31 Mart seçimlerinden sonra erken seçim taleplerinin olmadığını, vatandaşa hizmet noktasında çalışacaklarını’ belirtmesinin ardından, “1.5 sene içerisinde erken seçim olur” ve “erken seçim istiyorum” gibi söylemlerinin ortaya çıktığı vurgulandı. Dağ, CHP belediyelerindeki beceriksizliklerin kısa sürede gün yüzüne çıkmasıyla erken seçim taleplerinin arttığını savundu.

Dağ’ın açıklamalarına göre, CHP’de genel başkan değişikliklerine rağmen çark etme kültürü değişmemekte ve belediyelerdeki yönetimsel zafiyetler zaman içinde daha büyük tepkilere yol açabilecektir. Bu nedenle, erken seçim isteklerinin arkasında yatan temel sebep belediyelerdeki usulsüzlükler ve rantsal ilişkilerdir. Dağ, “Sözün özü, çark etmiştir. CHP’de genel başkanlar değişse de çark etmek kültürü değişmemektedir” dedi.