AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, Oyunu Kullandı

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum oyunu kullandı: 'Vatandaşlarımız sandığa sahip çıksın'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, Oyunu Kullandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bulunan İmece İlkokulu’nda oy kullanarak demokratik hakkını kullandı. Kurum, eşi ve bu yıl ilk defa oy kullanacak olan 18 yaşındaki oğlu ile birlikte geldiği okulda, aynı sandıkta oylarını kullandı.

Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar, öncelikle burada hepinizi saygıyla selamlıyorum. 3 ay boyunca projelerimizi ve hayallerimizi paylaştık. Vatandaşlarımızın misafiri olduk, semtlerini ziyaret ettik. Tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oyumuzu kullandık, oğlum Mehmet ilk kez oy kullandı. Oyumuzun ülkemize, İstanbul’a ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün, İstanbul’un geleceği için çok önemli bir karar vereceğiz. Deprem riskinin azalacağı, trafik sorununun çözüleceği adımı hep birlikte sandıkta atacağız. Tüm vatandaşlarımızın oy kullanmasını ve sandıklarına sahip çıkmasını talep ediyorum. Erken bir bayramı kutlayacağımıza inanıyorum. Süreci il başkanlığımızda takip edeceğiz. Halkımıza, teşkilatlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerinden ve yanımızda olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Devlet Bahçeli’ye de teşekkürlerimi iletiyorum.”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kurum, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda da şu ifadeleri kullandı: “Sevgili İstanbullular, Sandıkların kapanmasına az bir zaman kaldı. 17.00’de oy verme işlemi sona erecek ve oy sayımı başlayacak. Bir oyla ne değişir demeyin ve mutlaka oy kullanın. Vereceğiniz oylar sizin ve sevdiklerinizin geleceği demektir. Demokrasimize, İstanbul’umuzun geleceğine sahip çıkalım. Sandıklarda görev alan tüm teşkilat üyelerimize ve sandık sorumlularına tekrar teşekkür ediyorum.”